Blog Resmi

Blog Resmi

Sitemize Hoşgeldiniz

Video

11 Şubat 2016 Perşembe

Uyarı !

Pkk sitelerinden yayılan ölü teröristlerin fotoğraflarını paylaşmayın. HDP'nin koalisyon ortağı yarın çözüm ihanetine başlar PÖH - JÖH yargılanır.."Kendi milli ordusuna kumpas kuran adam, Millete'de kumpas kurar."Ya hu, PKK lı itlerden gizli tanık yapılarak Ordu'ya tuzak kuran bunlar değil miydi..
Bu süreçte PKK büyüdü/güçlendi, silâh ve cephane yığınağı yaptı.
PKK şehirleri işgal ediyor, yolları deşiyor, barikatlar kuruyor, asker ve polisimizi daha çok şehit ediyorsa, sorumlusu “askeri operasyonların durduran” afrika Hükûmetidir.
TSK ve emniyet’imizin kahramanları dediler ki: “Yeter artık. Bölünme karşısında daha fazla duramayız.” İyi ki bizim bölünmeye karşı çıkan, bunun için canını veren bir ordumuz ve emniyetimiz var.... Şu an Türkiye’de TSK, Emniyet ve millî güçlerin birliktelikleriyle PKK’ya karşı yürütülen bir savaş var. Bu savaş millîdir. Ancak bu millî savaşın içinde bulunan unsurlardan afrika Hükûmeti gönüllü değiller; zarûretlerinin gereği olarak bu savaş cephesindeler. Bu yüzden, afrika Hükûmeti kendilerini göçükten kurtaracak risk hafifleyince; PKK’ya karşı verdikleri (verir göründükleri) yürüttükleri savaştan çekilirler, Bebelerinizin katileri PKK ile yeniden pazarlığa başlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder